Aan het laden...


Gevelreiniging


Vink Schoonmaakdiensten de expert in gevelreiniging


Gevelreiniging en onderhoud is nodig om uw pand in goede staat te houden. Vaak kan een hevig vervuilde gevel grote schade aan uw pand veroorzaken. Begroeiing als mos en klimop kunnen dan beter worden verwijderd. Behalve dat gevelreiniging bijdraagt aan een goed onderhoud van uw pand, kan het ook de waarde van uw huis verhogen bij verkoop. Bij Vink Schoonmaakdiensten kunt u terecht om uw gevel weer schoon en stralend te krijgen.

Vink Schoonmaakdiensten is de specialist in gevelreiniging. Dit doen wij voornamelijk door middel van hogedrukreiniging. Bij vervuiling kunt u denken aan begroeiing door mos en klimop, aanslag van roet of uitlaatgassen of andere soorten vervuiling die door omgevingsfactoren worden veroorzaakt. Wanneer u deze vervuiling niet tijdig verwijdert kunnen deze zorgen voor beschadigingen aan uw gevel. Vocht- of vorstschade liggen dan op de loer.

Kosten van gevelreiniging in overleg


Onze vakmensen zijn ervaren in het weer laten stralen van uw gevel. Zij weten welke behandeling het beste is voor de gevel van uw pand. Niet elke gevel is geschikt voor gevelreiniging, daarom zullen wij altijd in samenspraak met u als opdrachtgever bekijken wat het beste is voor uw pand. De kosten van gevelreiniging leggen wij u na inspectie van de gevel in een heldere offerte voor. Dit geldt eveneens voor het plan van aanpak van de gevelreiniging.

Vink Schoonmaakdiensten verzorgt gevelreiniging in Bennekom, Wageningen, Heelsum, Renkum en Ede. Binnen een straal van 15 kilometer van Bennekom rekenen wij geen voorrijkosten. Voor de kosten van gevelreiniging kunt u contact met ons opnemen. Bel vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak. Gevelreiniging is mogelijk tegen zeer scherpe tarieven.

ContactAdres

Bevernel 28
6721 RE Bennekom


E-mail

info@vinkschoonmaak.nl
www.vinkschoonmaak.nl


Telefoon

06-18940516


24/7 bereikbaar

15 kilometer rondom Bennekom geen voorrijkosten