Aan het laden...


Glazenwassen


Vink levert goed opgeleide glazenwasser


Een goede glazenwasser vinden in de omgeving van Bennekom is niet moeilijk. Vink Schoonmaakdiensten levert de beste glazenwassers in de regio. Dat komt, omdat wij uitsluitend met zeer gemotiveerde en goed opgeleide glazenwassers werken. Glasbewassing is immers een vak apart. Elke glazenwasser van Vink schoonmaakdiensten levert kwaliteit op grote hoogte. Zowel binnen als buiten uw pand. Onze scherpe prijzen zijn altijd in verhouding met onze hoogwaardige dienstverlening.

Streeploos schone en glanzende ramen en daarbij service op maat. Dat is waar wij bij Vink Schoonmaakdiensten naar streven. Daarom verlangen wij niet alleen vakkennis van onze glazenwasser, maar ook dat deze tijdens het werk actief meedenkt met de klant. Wij stellen veel prijs op een goede relatie met onze opdrachtgevers. Wij zijn trots op onze trouwe klantenschare, afkomstig uit Bennekom, Ede, Wageningen, Renkum en Heelsum.

Glazenwasser die VCA gecertificeerd is


De glazenwassers van Vink Schoonmaakdiensten werken met hoogwerkers die voldoen aan alle wettelijke eisen. Wij staan in voor de veiligheid van onze glazenwassers, maar ook die van uw pand. Dankzij de hoogwerker, kunnen onze glazenwassers op grote hoogte werken. Met een ladder mag een glazenwasser wettelijk maar op 7,5 meter hoogte werken. Daarbij maken wij gebruik van milieuvriendelijke producten en hoogwaardig materiaal.

De glazenwassers van Vink Schoonmaakdiensten zijn goed opgeleid. Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf. Dit garandeert dat wij veiligheid, milieu en gezondheid hoog in het vaandel hebben staan. U kunt een beroep op onze glazenwassers doen, voor alle mogelijke objecten. Klein of groot, wij leveren onze diensten voor elk budget, tegen scherpe tarieven. Dus zoekt u een glazenwasser in de omgeving van Bennekom, dan belt u Vink Schoonmaakdiensten in Bennekom. Binnen een straal van 15 kilometer rekenen wij geen voorrijkosten.

ContactAdres

Bevernel 28
6721 RE Bennekom


E-mail

info@vinkschoonmaak.nl
www.vinkschoonmaak.nl


Telefoon

06-18940516


24/7 bereikbaar

15 kilometer rondom Bennekom geen voorrijkosten