Aan het laden...


Schoonmaakbedrijf


Schoonmaakbedrijf met vakmanschap


Als schoonmaakbedrijf weten wij hoe belangrijk het is dat uw bedrijf of instelling er schoon en fris uitziet. Veel mensen maken immers gebruik van uw gebouwen en u wilt graag dat zij zich daar prettig voelen. Hiervoor zet Vink Schoonmaakdiensten altijd de beste vakmensen in. Schoonmaakmedewerkers die precies weten wat zij doen. Dit geld zowel voor het gebruik van materialen als de zorg voor uw interieur. Dit doen wij in Bennekom, Wageningen, Ede, Renkum en Heelsum.

Al jarenlang verzorgt ons schoonmaakbedrijf de reiniging van onder meer vakantieparken, VvE’s, woningen, kantoren en instellingen. Dit gaat voornamelijk op contractuele en regelmatige basis. Maar ook kunt u ons inschakelen voor bijvoorbeeld een eenmalige opleveringsschoonmaak. Daarbij hebben wij veel ervaring in vloeronderhoud en het reinigen van trappenhuizen. Het schoonmaakbedrijf waar veel vakmanschap voorop staat.

Maatwerk in schoonmaakdiensten


Als specialistisch schoonmaakbedrijf onderscheiden wij ons door goed opgeleide medewerkers. Ons streven is dan ook maatwerk verzorgen. Zowel in werkzaamheden als in budget. Schoonmaakwerk waar u geen omkijken meer naar heeft. Daarom zorgen wij altijd in samenspraak met de opdrachtgever voor een goed schoonmaakplan. Zowel wat betreft continuïteit, als het beperken van de overlast van ons schoonmaakwerk. Daarbij verlangen wij van onszelf en onze medewerkers dat zij goed met de klant meedenken.

Vink Schoonmaakdiensten zet zich in voor een goed milieu en maakt daarom gebruik van milieuvriendelijke en duurzame materialen en producten. Ook hechten wij veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Waar zij zichzelf kunnen verbeteren, heeft u als opdrachtgever daar immers profijt van. En uiteraard ligt ons hart bij onze relatie met u als opdrachtgever. Wij zijn dan ook trots op de jarenlange relaties die wij met de meeste van onze opdrachtgevers hebben.

VCA gecertificeerd schoonmaakbedrijf


Vink Schoonmaakdiensten levert haar schoonmaakservice in een straal van 15 kilometer rondom Bennekom zonder voorrijkosten. Daarbij zijn wij indien nodig 24/7 bereikbaar en een VCA gecertificeerd schoonmaakbedrijf. Wilt u meer weten, neemt u gerust contact ons op, wij komen graag bij u kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij verrichten ons schoonmaakwerk al vanaf een budget van 20 euro.  

ContactAdres

Bevernel 28
6721 RE Bennekom


E-mail

info@vinkschoonmaak.nl
www.vinkschoonmaak.nl


Telefoon

06-18940516


24/7 bereikbaar

15 kilometer rondom Bennekom geen voorrijkosten